01
diciembre

PRENSA (BTV): Botiga BIO per animals a Sarrià, Barcelona.

reportajebtv

Obren el primer centre veterinari de Sarrià que utilitza teràpies homeopàtiques

Actualitzat el 10.11.2016 a les 18:51 Jordi Garcia / Montse Llorens

Medicina ortomolecular, homeopatia, aromateràpia o flors de Bach per tractar mascotes. Amb aquesta idea, Bruna Angrisani i Mayra Poitena han obert el primer centre veterinari de medicina alternativa de Sarrià. Pensen que aquestes teràpies homeopàtiques es poden fer servir amb animals, com a complement a la medicina convencional, per millorar-ne el benestar i qualitat de vida.

Montse García és una veïna de Sarrià que va adoptar una gossa abandonada i maltractada que va veure en una protectora d’animals. Des de fa temps és clienta de Mayra Poitena i Bruna Angrisani, que treballaven a domicili oferint un servei de medicina veterinària alternativa. Des d’avui acudeix al nou centre veterinari homeopàtic que les dues han obert a Sarrià, perquè continuen ajudant-la a tractar les pors de l’animal. “A través de la medicina natural, les flors de Bach i les indicacions de la Mayra, hem aconseguit que estigui molt millor”, explica Montse García.

La Mayra és veterinària, va exercir quatre anys al Brasil i fa vuit anys que treballa a Barcelona. Els últims anys ha investigat els beneficis d’aplicar teràpies alternatives a animals. Entre altres tècniques, la Mayra i la Bruna fan servir teràpies com la medicina ortomolecular, pràctiques com el reiki i la comunicació telepàtica amb l’animal, que els permet entendre, asseguren, què li passa i treballar-ne les emocions.

Tant la Bruna com la Mayra ja van engegar fa gairebé tres anys un projecte anomenat La Naranja Orgánica, creant una associació per compartir i difondre els beneficis de la permacultura, una filosofia que busca desenvolupar una agricultura més sostenible i una vida més sana.